joi, 10 noiembrie 2016

Turbina dentara - criterii de alege corecta!

Cum sa alegi turbina dentara potrivita?

In timp ce-aer turbina piesa de mână dentare tradiționale continuă să fie tinnitus de alegere pentru multi stomatologi SUA pe bază, piesa de mână dentare electrice câștigă rapid teren. Și pentru un motiv bun.

 Acesta oferă eficiență superioară de tăiere, indiferent de materialul, și o funcționare mai silențioasă. In plus, multe piese de mână dentare electrice contemporane sunt înapoi compatibile cu sistemele de aer existente de livrare, ceea ce face trecerea de la aer la o adiere electrică

turbina dentara coxo
turbina dentara coxo


.Fie că sunteți în căutarea de a înlocui piesa de mână dentare de aer existente, aprovizionarea cu o piesa de mână dentare suplimentare, sau care doresc să tranziția la un dispozitiv cu motor electric, ar trebui să vă familiarizați cu modul în care handpieces dentare diferă în termeni de cuplu și de viteză, și ce să caute

.Există două tipuri de piese de mână dentare: acționate cu aer și electrice. Într-o piesă manuală cu aer turbină, presiunea aerului conduce o turbina, care se învârte frezei dentare, sau dispozitivul de tăiere. Cu o piesa de mână electrică, un arbore de antrenare atașat la un motor electric funcționează frezei.

Cele două tipuri diferă în ceea ce privește viteza (exprimată în rotații pe minut, sau RPM) și forța sau cuplul de tăiere.In timp ce o piesă manuală cu aer turbină poate funcționa la viteze mai mari comparativ cu o piesă de mână electrică, viteza de rotație scade pana la 40 la suta in cazul frezei vine în contact cu materialul din care este tăiat. Este rezistența că întâlnirile pe care cauzează o BUR scădere ulterioară în viteză și forță de tăiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu